O nama

Turistička agencija Luna Mellis Travel je jedinstvena agencija, posebna po mnogočemu. Bavimo se isključivo jednim malim, ali jako bitnim, segmentom turizma; luksuznim bračnim putovanjima i vjenčanjima u inozemstvu.

Kreativni tim agencije čini spoj ogromne energije, strasti, individualizma i profesionalnosti. Ljubav prema putovanjima, avio kompanijama i hotelima dio je naše osobnosti. A organizacija romantičnih putovanja po mjeri i na udaljenim destinacijama izazov je za naše organizacijske sposobnosti.

Osobno smo putovali na većinu destinacija iz naše ponude i dalje neprestano nekamo putujemo. A naše putnike ne šaljemo na destinacije koje same nismo posjetile, niti ih šaljemo u iste hotele jer smatramo da je svako romantično putovanje, jedinstven događaj.

Stoga potraga za novim lokacijama i praćenje trendova naš su pravi izazov i motivacija za nova putovanja. Putovanja s nama žive kroz naše živote.

Usluge

Putovanjima pristupamo na drugačiji način; individualna su i po mjeri. Trudimo se biti ne samo drugačiji nego i strastveni kada su u pitanju organizacija putovanja ili vjenčanja.

Ono po čemu se izdvajamo je što odabiremo raditi posebna putovanja; unique bračna ili luksuzna individualna putovanja, obnove bračnih zavjeta, putovanja na djevojačku ili momačku proslavu ili organiziramo prosidbe na posebnim lokacijama diljem svijet I vjenčanja diljem svijeta. Ali i u Hrvatskoj.

S velikom mrežom partnera na svim našim destinacijama dobivamo najbolju uslugu za uloženi novac. Za uzvarat brinemo se za svaki detalj u organizaciji putovanja.

Iskustva
iskustva-0001
Larisa i Jakov
Malta

Za bračno putovanje htjeli smo kombinaciju odmaranja i razgledavanja, a naš odmor na Malti nam je upravo to i pružio. Uživali smo u svim njezinim čarima, upoznavali kulturnu baštinu i gastronomiju, i super se proveli. Hvala Vam na organizaciji našeg bračnog putovanja.

iskustva-0002
Matea i Tomica
Dominikanska Republika

Dominikanska Republika je bila super, baš smo uživali u svom bračnom putovanju. Hvala Vam na organizaciji.

iskustva-0003
Ivana i Goran
Bali + Singapur

Još jednom hvala na organizaciji našeg medenog mjeseca. Bilo nam je savršeno. Bali nas je očarao, to je otok prekrasne prirode, očaravajućih hramova i srdačnih ljudi. Singapur nas je pak zadivio svojom čistočom, urednošću i futurističkim izgledom.

iskustva-0004-fixed
Ružica i Joško
Meksiko + Kuba

Ovo je čisti raj na zemlji. Bilo je božanstveno, od smještaja i usluge pa do hrane. Milijun puta Vam hvala što ste nas ovdje poslali. Oduševljeni smo sa svim i još jednom Vam hvala na svemu.

iskustva-0005
Matija i Josip
Maldivi

Medeni mjesec na Maldivima je medeni u raju, a pritome još provesti i Novu godinu je itekva proslava u raju! Jedva čekamo ponovno putovanje na Maldive.

iskustva-0006
Kristina i Ivan
Mauricijus

Nikad nismo bili na ljepšem mjestu. Hvala na odličnoj organizaciji našeg medenog mjeseca, na dostupnosti 0-24h za sve naše upite i tijekom našeg putovanja, za predivna iznenađenja koja su upotpunila savršenstvo našeg bračnog putovanja. Hvala, hvala, hvala.

Vjenčanja na otocima

Hrvatska obala je čista i prirodna sa gotovo 2.000 km dužine i 1.200 otoka, nudi za svakoga neki otok.

Blog
blog-009-bw
Zašto vjenčanja u inozemstvu

Sve je više parova iz Hrvatske i regije koji žele izbjeći velika konvencionalna vjenčanja i odletjeti na neki tropski otok ili u omiljenu europsku prijestolnicu, te spojiti neobično vjenčanje s bračnim putovanjem, a šarenilo destinacija je doista bogato, kao i povoljne cijene aranžmana putovanja na takve destinacije.

Kontakt
Bogovićeva 1b, 5.kat
10 000 Zagreb
Hrvatska
ID KOD:
HR-AB-01-080773843
IBAN:
HR0323600001102234499
Temeljni kapital:
20.000 kn
Sastanci prema dogovoru