O nama

Turistička agencija Luna Mellis Travel je jedinstvena agencija, posebna po mnogočemu. Bavimo se isključivo jednim malim, ali jako bitnim, segmentom turizma; luksuznim bračnim putovanjima i vjenčanjima u inozemstvu.

Kreativni tim agencije čini spoj ogromne energije, strasti, individualizma i profesionalnosti. Ljubav prema putovanjima, avio kompanijama i hotelima dio je naše osobnosti. A organizacija romantičnih putovanja po mjeri i na udaljenim destinacijama izazov je za naše organizacijske sposobnosti.

Osobno smo putovali na većinu destinacija iz naše ponude i dalje neprestano nekamo putujemo. A naše putnike ne šaljemo na destinacije koje same nismo posjetile, niti ih šaljemo u iste hotele jer smatramo da je svako romantično putovanje, jedinstven događaj.

Stoga potraga za novim lokacijama i praćenje trendova naš su pravi izazov i motivacija za nova putovanja. Putovanja s nama žive kroz naše živote.

Usluge

Putovanjima pristupamo na drugačiji način; individualna su i po mjeri. Trudimo se biti ne samo drugačiji nego i strastveni kada su u pitanju organizacija putovanja ili vjenčanja.

Ono po čemu se izdvajamo je što odabiremo raditi posebna putovanja; unique bračna ili luksuzna individualna putovanja, obnove bračnih zavjeta, putovanja na djevojačku ili momačku proslavu ili organiziramo prosidbe na posebnim lokacijama diljem svijet I vjenčanja diljem svijeta. Ali i u Hrvatskoj.

S velikom mrežom partnera na svim našim destinacijama dobivamo najbolju uslugu za uloženi novac. Za uzvarat brinemo se za svaki detalj u organizaciji putovanja.

Iskustva
iskustva-0001
Larisa i Jakov
Malta

Za bračno putovanje htjeli smo kombinaciju odmaranja i razgledavanja, a naš odmor na Malti nam je upravo to i pružio. Uživali smo u svim njezinim čarima, upoznavali kulturnu baštinu i gastronomiju, i super se proveli. Hvala Vam na organizaciji našeg bračnog putovanja.

iskustva-0002
Matea i Tomica
Dominikanska Republika

Dominikanska Republika je bila super, baš smo uživali u svom bračnom putovanju. Hvala Vam na organizaciji.

iskustva-0003
Ivana i Goran
Bali + Singapur

Još jednom hvala na organizaciji našeg medenog mjeseca. Bilo nam je savršeno. Bali nas je očarao, to je otok prekrasne prirode, očaravajućih hramova i srdačnih ljudi. Singapur nas je pak zadivio svojom čistočom, urednošću i futurističkim izgledom.

iskustva-0004-fixed
Ružica i Joško
Meksiko + Kuba

Ovo je čisti raj na zemlji. Bilo je božanstveno, od smještaja i usluge pa do hrane. Milijun puta Vam hvala što ste nas ovdje poslali. Oduševljeni smo sa svim i još jednom Vam hvala na svemu.

iskustva-0005
Matija i Josip
Maldivi

Medeni mjesec na Maldivima je medeni u raju, a pritome još provesti i Novu godinu je itekva proslava u raju! Jedva čekamo ponovno putovanje na Maldive.

iskustva-0006
Kristina i Ivan
Mauricijus

Nikad nismo bili na ljepšem mjestu. Hvala na odličnoj organizaciji našeg medenog mjeseca, na dostupnosti 0-24h za sve naše upite i tijekom našeg putovanja, za predivna iznenađenja koja su upotpunila savršenstvo našeg bračnog putovanja. Hvala, hvala, hvala.

iskustva-0007
Ana i Luka
Kreta, Grčka

Tko s vama nije putovao, ne zna što propušta. Hvala Vam.

iskustva-0008
Fatima i Adnan
Sejšeli

Imali smo fantastično putovanje i iskustvo. Organizacija je bila odlična, bez ijedne greške, hotel odličan, priroda i otok fantastični, “kao iz filmova..”. Hvala još jednom na svemu. Naše preporuke.

iskustva-0009
Ivona i Branimir
Maldivi

Zahvaljujemo Vam se od srca na zaista prekrasnom iznenađenju. Smještaj na Maldivima je bio i više nego odličan, bolji čak i od kućica na vodi.

iskustva-0010
Marina i Ante
Tajland

Bilo nam je najljepše na svijetu i nadamo se skoroj suradnji s vama. Organizacija je bila izvrsna, od početka do kraja. Hvala Vam puno.

iskustva-0011
Eni i Vedran
Krstarenje

Sve što je lijepo kratko traje. Hvala Vam na savršenoj organizaciji našeg putovanja.

iskustva-0012
Antonija i Vinko
Lisabon

Iznimno smo zadovoljni s cijelim aranžmanom. Hvala na svemu.

iskustva-0013
Ana i Jure
Krstarenje

Bilo je nezaboravno. Opet bi ponovili. Hvala.

iskustva-0014
Hana i Dejan
Mauricijus

Bilo je prekrasno. Vrijeme je bilo super. Uživali smo i puno toga vidjeli, puni smo dojmova i malo nam je teško nakon svega toga vratiti se u rutinu.

iskustva-0015
Valentina i Marko
Kuba + Dominikanska Republika

Doživjeli smo Kubu na poseban način, ali je zato Dominikanska Republika bila šlag na kraju! Prekrasan smještaj, odlična hrana i još bolji provod. Hvala na preporuci za smještaj.

iskustva-0016
Irena i Dino
Kuba

Bilo je nezaboravno na Kubi, družiti se sa Kubancima, boraviti u njihovim kućama i čuti njihove životne priče. Hvala Vam na odličnoj organizaciji i jedva čekamo kubansku večer kod Vas u agenciji.

iskustva-0017
Anita i Nikola
Tajland

Putovanje je bilo odlično! Sve je išlo po planu. Hvala na super organizaciji. Bangkok bi opisali kao čarobni kaos, u kojem se čovjek osjeća sigurno i sretno, odmah se zaljubi u kulturu, drage ljude i savršenu uličnu hranu. Sada kada smo vidjeli kako je lijepo putovati, ne stajemo!

iskustva-0018
Helena i Vladimir
Maldivi

Vratili smo se doma tužni što smo onaj raj na zemlji tako brzo morali napustiti. Još smo uvijek pod dojmovima počevši od prekrasnih plaža, oceana, podvodnog svijeta i naravno water ville. Naše prvo zajedničko putovanje sa Natali nije moglo proći bolje i jedan dio toga je naravno Vaša zasluga. Hvala Vam što ste bili uvijek na usluzi za sva pitanja, nedoumice i naše prohtjeve.

iskustva-0019
Marija i Miran
Santorini, Grčka

Hvala Vam na svemu, i svakako kada budemo negdje putovali, sjetit ćemo se prvo Vas! Također, imate naše preporuke.

iskustva-0020
Ines i Alen
Tajland

Sve je bilo savršeno i bolje od onoga što smo očekivali. Presretni smo i puni dojmova. Vaše upute su bile jako precizne i jasne, tako da nam je to bilo od velike pomoći. Od sveg srca vam se zahvaljujemo jer ste nam organizirali savršeno i nezaboravno putovanje i dali si truda oko njega, te ste nam priuštili hrpu predivnih uspomena i lijep početak našeg braka.

Vjenčanja na otocima

Hrvatska obala je čista i prirodna sa gotovo 2.000 km dužine i 1.200 otoka, nudi za svakoga neki otok.

Blog
blog-009-bw
Zašto vjenčanja u inozemstvu

Sve je više parova iz Hrvatske i regije koji žele izbjeći velika konvencionalna vjenčanja i odletjeti na neki tropski otok ili u omiljenu europsku prijestolnicu, te spojiti neobično vjenčanje s bračnim putovanjem, a šarenilo destinacija je doista bogato, kao i povoljne cijene aranžmana putovanja na takve destinacije.

Kontakt
Bogovićeva 1b, 5.kat
10 000 Zagreb
Hrvatska
ID KOD:
HR-AB-01-080773843
IBAN:
HR0323600001102234499
Temeljni kapital:
20.000 kn
Sastanci prema dogovoru